ΣΟΚ από τα βρώμικα παιχνίδια. Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός υπονομεύει τη χώρα, για ποιά δημοκρατία αναφερόμαστε;

Σ.Σ. Προς: κ.κ Σαμαρά και Βενιζέλο: Επειδή εγώ τον Λ. Παπαδήμο δεν τον ψήφισα ποτέ, θέλετε να μας θυμίσετε ποιών επιλογή ήταν να μπει πρωθυπουργός;
Σ.Σ. Προς: MM"E" και "έγκριτους" δημοσιογράφους: Είναι θέμα τα αγγλικά του Τσίπρα και το "Ολαντρέου" και δεν είναι θέμα η ξεκάθαρη υπονόμευση της χώρας από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, και τα βρώμικα παιχνίδια των αξιωματούχων της Ε.Ε, της Τρόϊκα και του ΔΝΤ με σκοπό την χειραγώγηση -μέσω εκβιαστικών ψευτοδιλλημάτων- του δημοκρατικού δικαιώματος των πολιτών.
-- Πόσο υποκριτές και ανίκανοι να καταλάβουν ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει, πρέπει να είναι ορισμένοι εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής και των ΜΜ"Ε".
-- Εκτός αν τελικά ο μεγαλύτερος φόβος τελικά, δεν είναι ΟΥΤΕ Η ΕΞΟΔΟΣ από το ΕΥΡΩ, ούτε ο κίνδυνος της ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, αλλά το γεγονός ότι μια σαρωτική πολιτική αλλαγή και η διαχείριση της εξουσίας από ανθρώπους όπως ο Α. Τσίπρας και ο Π. Καμμένος, θα βγάλει στη φόρα όλα αυτά που εναγωνίως πασχίζουν να μείνουν σκεπασμένα κάτω από το χαλί. 
Η αρχή με την υπόθεση Τσοχατζόπουλο και οι αρχικές αποκαλύψεις για τους 5 γνωστούς -λαμόγια-
δημοσιογράφους και τους υπολοίπους "φίλους" του Άκη, έχει αρχίσει και γίνεται δαμόκλειος σπάθη πάνω από πολλά κεφάλια.
Μήπως τελικά η μεγαλύτερη αγωνία είναι αυτή; Και εάν έρθει αυτός που δεν μιλάει αγγλικά καλά, και του δώσει όλα αυτά που κατά καιρούς έχει βγάλει (και τον έχουν γράψει) ο Π. Καμμένος για την αγία οικογένεια και για άλλες πλείστες όσες υποθέσεις; Και εάν έρθουν κάποιοι και ψάξουν τι έχει παιχτεί στις πλάτες των Ελλήνων με την ενορχήστρωση των τραπεζικών κύκλων και πουν μετά "πάρτε τα από αυτούς που τα μεθόδευσαν;". Ή αν αρχίσουν και ζητάνε όλους αυτούς τους φακέλους που έχουν οι εισαγγελείς στα χέρια τους για το χρηματιστήριο, για το μαγείρεμα της ΤΑ με την είσοδο στο ευρώ, για το βατοπέδι, για τη siemens, για τις υποκλοπές, για τα εξοπλιστικά, για την ολυμπιάδα, για.......

Τι έκανε λοιπόν ο επιλεγμένος πρωθυπουργός των "εραστών του μνημονίου" Σαμαρά και Βενιζέλου; Ποιοί και πως παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια; Παραθέτω το σχετικό άρθρο από το "Π". 

Ο Λουκάς Παπαδήµος χθες επιχείρησε πολιτική παρέμβαση που δεν συνάδει με τον προηγούμενο - πρωθυπουργικό - ρόλο του, σπέρνοντας αμφιβολίες για τη διεθνή θέση της χώρας και υπονομεύοντας τη διαπραγματευτική θέση της επόμενης κυβέρνησης.
Την ίδια ώρα αξιωµατούχοι της Ε.Ε. δήλωναν ανωνύμως ότι το Euro Working Group , η σύνοδος των τεχνοκρατών και συνεργατών των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης, ζήτησε από τις κυβερνήσεις σχέδια εκτάκτου ανάγκης για την πιθανότητα η Ελλάδα να αποφασίσει την έξοδό της από το ευρώ. Για την «είδηση» αυτή ο πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε «έλλειψη ενημέρωσης».
Αν όµως πράγµατι το Euro Working Group ζήτησε τα σχέδια εκτάκτου ανάγκης, από ποιον έλαβε την ενημέρωση - προειδοποίηση; Αφού η Ελλάδα είναι η μόνη που μπορεί να αποφασίσει την έξοδό της από την ευρωζώνη, τότε μόνο από την ελληνική πλευρά μπορεί να έχει υπάρξει παρόμοια έγκυρη πληροφόρηση προς το Euro Working Group .
Σε καµιά άλλη περίπτωση δεν νομιμοποιείται οποιοσδήποτε παράγων να εξετάζει και, κυρίως, να δημοσιοποιεί τέτοια ενδεχόμενα και «προειδοποιήσεις». Εκτός αν η ευρωζώνη σκοπεύει να μας «ωθήσει» προς την έξοδο! Συνεπώς υπάρχει μέγιστο θέμα για τους διαύλους και τα πρόσωπα που «ενημερώνουν» τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης για τις ελληνικές «προθέσεις». Όταν μάλιστα η νυν ελληνική κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή, με μοναδική αρμοδιότητα να οδηγήσει σε εκλογές και δεν μπορεί να λάβει καμιά πολιτική απόφαση.
Ποιοι λοιπόν στην Ελλάδα παίζουν βρόμικα παιχνίδια;
Όλες τις τελευταίες µέρες, και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές ακόμη περισσότερο, ασκείται ασφυκτικός εκβιασμός από τους εκπροσώπους των δανειστών προς τους Έλληνες πολίτες προκειμένου αυτοί να ψηφίσουν τους όποιους και όσους αρεστούς στο ευ-ρωσύστηµα πολιτικούς σχηµατισµούς της χώρας.
Ψευδεπίγραφα «ευρωπαϊκά» εκλογικά μέτωπα μιλούν ψευδώς για «αντιευρωπαϊκά» κόμματα, επισείουν τον «κίνδυνο της εξόδου από το ευρώ» και εκβιάζουν τους ζαλισμένους Έλληνες πολίτες επιχειρώντας να «κλέψουν» την ψήφο τους. Την ίδια ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτιέται δημοσίως: «Δημοκρατία με κάθε κόστος;». Ε, λοιπόν, ναι: Δημοκρατία με κάθε κόστος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.