Βίντεο από το Συμβούλιο Δ.Κ. Λουτρακίου – Περαχώρας. Ποιά "παρατυπία" αποκάλυψε ο Πρόεδρος Γ Μπάκος!!!

Στο αποψινό (σ.σ χθεσινό) Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας το θέμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ο Κανονισμός Λειτουργίας για το πανηγύρι της Παναγίας Γιάτρισσας στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα το πως θα δίνονται οι θέσεις και ποιοι θα ευνοούνται σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος περισσότερων του ενός για το ίδιο σημείο.
Δε διαφοροποιείται κάτι σε σχέση με τα δικαιολογητικά και τις τιμές, δείτε όμως τι αλλάζει
Το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι ο Πρόεδρος κοινοποίησε κάτι που διαπίστωσε πέρυσι ότι δηλαδή “νομιμοποιούνται” όσοι δεν έχουν άδεια και πουλάνε προϊόντα  fault, κοινώς “μαϊμού”. Η διαδικασία είναι απλή: Πηγαίνει η Δημοτική Αστυνομία και τους ζητά κάποιο ποσό για να κάνει
“τα στραβά” μάτια.(Και μόνο το ότι για να διατυπώσουμε αυτή τη φράση χρειάστηκε να βάλουμε 2 λέξεις σε εισαγωγικά, δε δείχνει και πολύ νόμιμη αυτή η διαδικασία). (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ - Αυτό που ανεφέρθη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι ότι η δημοτική αστυνομία θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι δεν πηγαίνουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες ή οι security να εισπράτουν από τους
παράνομους που πουλάνε μαϊμού προϊόντα ή να τους χρεώνουν πρόστιμο αφήνοντας τους όμως να λειτουργούν, γιατί θα είναι σαν να τους νομιμοποιούμε. Η δημοτική αστυνομία εποπτεύει και εφαρμόζει το νόμο και δεν είναι εισπράκτοτες).

Ο Πρόεδρος κ Μπάκος μάλιστα έχει συζητήσει το θέμα και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ Γλυκοφρύδη ο οποίος εκ πρότερης ιδιότητας λογικά θα πρέπει να αντιπαθεί την παρανομία.
Κι αναρωτιόμαστε: Οι υπόλοιποι που πληρώνουν νόμιμα τι είναι; …..?
Αναλυτικότερα δείτε τα βίντεο,όπου εκτός των γνωστών γνώριμων των Συμβουλίων Δημοτικής Κοινότητας, θα αναγνωρίσετε και τον κ Δήμαρχο ο οποίος αφού προσκλήθηκε, έδωσε το παρόν και γιατί να μην το δώσει άλλωστε. Τι κι αν η παρουσία του δεν ήταν απαραίτητη έως και περιττή.
Δείτε τα βίντεο.




Το άρθρο και τα βίντεο από το tvtv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.