Διαβάστε τα Πρακτικά συσκέψεως πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια

Χθες υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξης Τσίπρας.
Διαβάστε όλους τους διαλόγους: (και κλάψτε με το στενό μαρκάρισμα, ακόμα και του "ανεξάρτητου" προέδρου).
-- Είναι απορίας άξιον πως ο πρόεδρος της δημοκρατίας έχει μοιράσει επιστολή του Παπαδήμου, με προφανή σκοπό τον επηρεασμό και την χειραγώγηση, όταν αυτή η επιστολή είναι ανυπόγραφη και μη δυνάμενη να μπει στα πρακτικά. Ούτε το mega δεν τα κάνει αυτά πρόεδρε.
-- Επίσης, είναι απορίας άξιον πως μνημονεύεται από όλους πλην Τσίπρα το 6ο κόμμα, όταν ακόμα ο πρέδρος δεν είχε κάνει διερευνητική και συνομιλία με το 4ο και το 5ο πριν από τη ΔΗΜΑΡ. (ΌΧΙ ΟΧΙ καμμία προσυμφωνία, κανένα υβρίδιο....)

PraktikaSuskepshsPolitikwnArxhgwn13.05.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.