Έγινε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παπαγαλάκι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ξαφνικά;

Τι έγινε ρε παιδιά; Έχουμε τα τροϊκανικά παπαγαλάκια που έχουν αρχίσει την "δουλειά" τους για την αποδόμηση του Α. Τσίπρα, την οποία ξεκίνησαν πριν τις εκλογές με τις "μούφα" δημοσκοπήσεις (δες το άρθρο για το fimotro).
Έχουμε τον Αντωνάκη που πανηγυρίζει για το 18,80% της ΠΟΛ.ΑΝ εεεε της ΝΔ ήθελα να πω, όταν ο ίδιος αμφισβητούσε τον Κώστα Καραμανλή μετά το ιστορικό χαμηλό του 32% της ΝΔ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν κατάλαβαν το μήνυμα του Ελληνικού λαού που έστειλε τη ΝΔ (ΠΟΛ.ΑΝ) και το ΠΑΣΟΚ στο σωρευτικό 30%.
Έχουμε τον Μπένι.....άσε μην πω γιατί καιροφυλακτεί ο εισαγγελέας.
Σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί, αίφνης ο περιφερειάρχης κος Π. Τατούλης, αισθάνθηκε την
ανάγκη να εμφανιστεί ως κριτής των πάντων και ως προασπιστής του δικομματισμού, στέλνοντας δελτίο τύπου μέσα από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τίτλο "Είναι το ίδιο επικίνδυνη η ακυβερνησία με μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ξεκάθαρους πολιτικούς άξονες".
Γιατί φίλτατε Πέτρο; Έχεις έως σήμερα 17 μήνες εξαίρετου έργου και πορείας ως επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης μιας από τις σπουδαιότερες περιφέρειες της Ελλάδας. Γιατί εμπλέκεσαι και παίρνεις θέση;
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη ή υποχρέωση που σε οδηγεί να προβείς σε τέτοιες δηλώσεις, 2 μόλις ημέρες μετά τις εκλογές και κάποιες ώρες πριν ο Α. Τσίπρας πάρει εντολή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Δεν είχες καμμία ανάγκη να κριτικάρεις το γεγονός ότι ο φίλος Αντώνης της ΠΟΛ.ΑΝ (γιατί έτσι την κατάντησε) παρέδωσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης άπραγη μέσα σας λίγες ώρες.
Φίλε Πέτρο, είναι ένα ατόπημα, που προς το παρόν το αφήνω στην πάντα. Ελπίζω να είναι απλά ένα ανθρώπινο λάθος ή μια λάθος κρίση ενός εξαιρετικά έμπειρου και πανέξυπνου πολιτικού.
Ήδη είναι το δεύτερο δελτίο τύπου (το πρώτο προηγήθηκε των εκλογών, με σαφή τοποθέτηση υπέρ του δικομματισμού). Ελπίζω να μην τριτώσει το κακό.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.