Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής Κορινθίας με ευχαριστίες σε πολίτες και....Δημάρχους (!)

Σ.Σ. Είναι οξύμωρη (αν μη τι άλλο) η συνθήκη 
της αρωγής των "πράσινων" δημάρχων στην Χ.Α για την οποία λαμβάνουν και τα ευχαριστήρια του πυρήνα Κορίνθου. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή και ο πυρήνας Κορίνθου ευχαριστεί θερμά όλους τους ελεύθερους και αγνούς Έλληνες που στήριξαν εμπράκτως το εθνικιστικό κίνημα.
Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι την εμπιστοσύνη που μας απέδωσε ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ πρόκειται να την προδώσουμε. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε ούτε κόμμα από τις Ιδέες μας και τις Αρχές μας.
Αυτός ο υπέροχος αγώνας που δόθηκε σε κάθε χωριό και πόλη,θα συνεχιστεί μέχρι να αφυπνιστούν
όλοι οι Έλληνες.
Το γεγονός πως ο νομός Κορινθίας ήρθε πρώτος σε εκλογικά αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι η καλύτερη ανταπόδοση των κόπων μας.
Απο τη μεριά του ο βουλευτής του νομού Ευστάθιος Μπούκουρας,θα ξεκινήσει περιοδία σε όλο το νομό για να αποδώσει τις ευχαριστίες του στους πολίτες που τον στήριξαν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο στο 6986256231.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στέλνουμε στους δημάρχους Νεμέας και Κορινθίων, κυρίους Ανδριανάκο και Πνευματικό για τα ενθαρρυντικά τους σχόλια και την στήριξη που μας παρείχαν.

Χρυσή Αυγή - Πυρήνας Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.