Α. Σαμαράς. Αφού "έσπασε το φράγμα" του 20%....τώρα ζητάει επανένωση της Δεξιάς.

-- Πόσες κωλοτούμπες μπορεί να αντέξει ένα κόμμα και οι υποστηρικτές του; 
-- Για πόσο Αντώνη Σαμαρά θα φταίνε όλοι οι άλλοι (ο ΓΑΠ όταν ήσουν έξω από το μνημόνιο, τα μικρά κόμματα όταν ήσουν μέσα στο μνημόνιο, ο Τσίπρας όταν δεσμεύτηκες με υπογραφές για την εφαρμογή των πιο επαχθών διατάξεων που έχει δει ποτέ σύγχρονη χώρα, ο λαός που επέλεξε να πει ένα βροντερό όχι δίνοντας μόλις 31% στα συνεταιράκια του μνημονίου...), και ποτέ εσύ;
Τώρα αφού τα έλυσες όλα τα θέματα και αφού κατάφερες να φέρεις την ΝΔ κάτω από το 20%, ευαγγελίζεσαι την επανένωση της Δεξιάς. Δηλαδή Αντώνη Σαμαρά, άλλη μια κωλοτούμπα, ακόμα μεγαλύτερη από τις προηγούμενες. Ιδού λοιπόν οι νέες ασκήσεις κωλοτούμπας που μέχρι και χρυσό στους Ολυμπιακούς εξασφαλίζουν: 
Κωλοτούμπα Ντόρα. Να γυρίσει η κακιά μνημονιακή Ντόρα (μην ξεχνάμε ότι βάσισες την νίκη σου στις εσωκομματικές εκλογές στη θέληση της Ντόρας να υποστηρίξει το μνημόνιο),
Κωλοτούμπα Καρατζαφέρη. Αφού πήρες τον τσεκουράτο και τον μπουμπούκο, που είχαν κάνει τζιχάντ με την ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, θες τώρα και τον επικεφαλής της τζιχάντ.
Κωλοτούμπα Μάνος. Ναι ο κακός Μάνος που στήριζε το ΠΑΣΟΚ επί σωρεία ετών.....

Αντώνη Σαμαρά. Μην ξεχάσεις τον Π. Καμμένο και τον Παπαθεμελή για να δέσει και η σούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.