Ε. Βενιζέλος. Υποκρισία και εγωπάθεια στο έπακρο. Μαζέψτε τον.

“Ας σχηματιστεί μια κυβέρνηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Ας γίνει ο κ. Καμμένος πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας υπουργός Οικονομικών, ο κ. Καρατζαφέρης υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Κουβέλης υπουργός Δικαιοσύνης, κ.ο.κ. και ας μας πουν πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις τον Ιούνιο”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο άκρως εγωπαθής, βουλιμικός και με κοντή μνήμη Ε. Βενιζέλος, δεν αναφέρει ότι το κόμμα του και ο ίδιος ως Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, και ως ο Υπουργός Οικονομικών που διέταξε το Μνημόνιο 2, το Αγγλικό δίκαιο και έχει προσυμφωνήσει το Μνημόνιο 3, μαζί με το "συνεταιράκι" της συγκυβέρνησης, Α. Σαμαρά. 
Ο ανίατα αμετροεπής κος Βενιζέλος, φαντάζει απίστευτα φαιδρός όταν αναφέρεται στο "εμείς ή το χάος" και ξεχνάει ότι το χάος είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικό τους έργο.
Ο αμετανόητα κοινός εκβιαστής των Ελλήνων που μόλις πρόσφατα απειλούσε ότι θα κόψει το
ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το χαράτσι, έρχεται και πάλι να εκβιάσει και να απειλήσει με ψευτοδιλήμματα, όταν τα ίδια του τα στελέχη και οι πρώην συνυποψήφιοι και μέλη της ΚΟ έχουν πει με σαφήνεια ότι αυτά τα διλήμματα δεν υπάρχουν και είναι ψευδή.
Επιτέλους, ας τον μαζέψει κάποιος. Επιτέλους ας επέμβει κάποια δικαιοσύνη για να προστατευτούν οι πολίτες από τους ωμούς εκβιασμούς που υφίσταται το εκλογικό σώμα. Και επιτέλους, ας βγεί ένας εισαγγελέας και να ζητήσει αποδείξεις και στοιχεία με τα οποία αναφέρει αυτά που αναφέρει, γιατί εαν δεν έχει αποδείξεις, τότε εκτός από λασπολόγος, τότε είναι και υβριστής.

Υ.Γ. Μήπως τώρα που έρχεται το καλοκαίρι έπεται εκβιασμός να "μας κόψει το νερό" αν δεν τον ψηφίσουμε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.