Εργαστήριο Κινηματογράφου στο Λουτράκι από τον Θ. Μαραγκό

Στο Λουτράκι δημιουργείται εργαστήριο κινηματογράφου . Ο πολύ γνωστός σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός θα διδάξει σενάριο και σκηνοθεσία. 
Τα μαθήματα για όσους θέλουν να μάθουν πως μπορούν να γυρίσουν οι ίδιοι μια ταινία, αρχίζουν την παρασκευή 6/3/2012 και ώρα 6 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου οδός Κολοκοτρώνη 17.
Ο Θ. Μαραγκός ξεκίνησε ως σκιτσογράφος γελοιογράφος για διάφορα περιοδικά, ενώ συγχρόνως σπούδασε ζωγραφική. 'Εχει ακόμη ασχοληθεί με την τηλεόραση, σκηνοθετώντας τις σειρές Εμμονες ιδέες και Πέρα απ' τον Ορίζοντα. Τα σενάρια όλων των ταινιών είναι δικά του. Ορισμένες από τις ταινίες του που έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό είναι η πολυβραβευμένη ταινία "Μάθε παιδί μου γράμματα", οι ταινίες με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο (Θανάση σφίξε και άλλο το ζωνάρι και Από
που πάνε στη χαβούζα),, και οι πιο πρόσφατες "Οι Ισοβίτες" και "Black μπεε"  
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο  6972805886

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.