Οι "Συγκυβερνήτες" Ε. Βενιζέλος και Α. Σαμαράς με τον Παπαδήμο βγάζουν την μάσκα τους. Ιδού οι αποδείξεις και οι προθέσεις τους.


Με απόφαση που έχει τύχει της έγκρισης των μνημονιακών Ε. Βενιζέλου και Α. Σαμαρά, συνεχίζουν να δίνουν χρήμα στις τράπεζες, ακόμα και με κλειστή τη βουλή, και μάλιστα μέσω του HFSF το οποίο είναι νομικό πρόσωπο ΙΔΩΤΙΚΟΥ δικαίου (δες φωτό 2).
Απόδειξη; Το ΦΕΚ αρ. 94 της 19ης Απριλίου, 2012.
Ποιά είναι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εντολοδοχούν οι ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ  Βενιζέλος και Σαμαράς, ο δωτός εκπρόσωπος των τραπεζών Παπαδήμος και υπογράφει ο πρόεδρος που εισπράττει περισσότερα και από τον Ομπάμα για να μην κάνει τίποτα;
Τροποποιούν το "Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας" από τα 10 δις στα 50 δις (!!),
φτάνοντας συνολικά την βοήθεια των τραπεζών στα 203 δις Ευρώ σε μόλις δύο χρόνια (ναι
203.000.0000.000).
Α. Σαμαρά, μήπως δεν το γνώριζες για να το καταγγείλεις από το Ζάππειο 3 το Ζάππειο 4 και πάει λέγοντας; Μήπως οι υπουργοί σου που έβαλες να παραιτηθούν από βουλευτές (άλλη μεγάλη κοροϊδία και αυτή) Δ. Αβραμόπουλος και Σ. Δήμας, δεν το ήξεραν και ξέχασαν να σε ενημερώσουν; Μήπως οι συνεργάτες σου που νομίζουν ότι είναι ακόμα στην ΠΟ.ΛΑΝ και ασχολούνται με τον Μήπως για να δημοσιευτεί μια απόφαση νομοθετικού περιεχομένου σε ΦΕΚ, αυτή έχει εκδοθεί τουλάχιστον 7-10 ημέρες πριν;

Οι μάσκες που έχουν φορέσει ο Ε. Βενιζέλος και ο Α. Σαμαράς και χρησιμοποιούν στις προεκλογικές τους περιοδείες και εμφανίσεις, για μια ακόμα φορά έχουν πέσει και βγαίνει το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό του Μνημονίου, αυτό της Τρόϊκας και της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων που υπηρετούν.
Δεν βαριέσαι, οι τράπεζες να είναι καλά. Δουλέψτε ραγιάδες (όσοι ακόμα έχετε δουλειά). Οι τραπεζίτες έχουν ανάγκες και χρειάζονται χρήμα. 
Και χρειάζονται πολύ χρήμα. 203 δις σε δυο χρόνια. Πόσα από αυτά θα πάρουν πίσω; Από που να τα πάρουν; Έχει κανείς υπόψη πόσο είναι η κεφαλαιακή αξία των τραπεζών; Άντε να είναι 35 δις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.