Γιώργος Δέδες. Ανακοίνωση για τις απλήρωτες καθαρίστριες των σχολικών μονάδων

Ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων μετά από σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιό σας οφείλω να ενημερώσω με τα παρακάτω:...
Οι καθαρίστριες των σχολικών μονάδων ΔΕΝ πληρώνονται από χρήματα της σχολικής επιτροπής.  
Το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (Ε.Ι.Ν.) συνάπτοντας σύμβαση με την σχολική επιτροπή αναλαμβάνει την υποχρέωση να πιστώσει το λογαριασμό της επιτροπής με την αμοιβή των καθαριστριών σε δύο δόσεις(30%αρχικά και 70% μετέπειτα). Σας ενημερώνω λοιπόν ότι, μετά από την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών από μέρους μας, το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας για την σχολική χρονιά 2011-2012 ΔΕΝ έχει πιστώσει ΟΥΤΕ το 30% των αμοιβών.
Παρόλα αυτά με ΕΥΘΥΝΗ καθαρά δική μου, αλλά και κατόπιν ενημέρωσης των μελών της σχολικής επιτροπής, οι συγκεκριμένες κυρίες ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ από τον λογαριασμό της επιτροπής από τον Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012 και με απόλυτη ενημέρωση για το τι συμβαίνει. Η σχολική επιτροπή δυστυχώς αδυνατεί να πληρώσει περαιτέρω της κυρίες αυτές εάν δεν πιστωθούν οι αντίστοιχες αμοιβές από το εν λόγω ίδρυμα.
Κατανοώντας την οικτρή οικονομική κατάσταση αλλά και τις αυξημένες ανάγκες όλων μας, πιστεύω ότι έπραξα τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση των και θα συνεχίσω να το πράττω για όσο θα υπηρετώ την θέση αυτή.
Μετά τιμής
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΔΕΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής
Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.