Κυριακή 29/4. Συμμετέχουμε ενεργά στη Παγκόσμια Ημέρα της Γης. Καθαρίζουμε την περιοχή του Ηραίου

Σ.Σ. Εύγε στην πρωτοβουλία του πάντα δραστήριου Γιάννη Κότσιφα
Τη Κυριακή στις 29/04/2012 συμμετέχουμε ενεργά στη Παγκόσμια Ημέρα της Γης καθαρίζοντας τη περιοχή του Ηραίου Περαχώρας.
Στην δράση αυτή συμμετέχουν εθελοντές από τη Περιβαλλοντική Κίνηση Κορινθίας, τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κιάτου "Οικοζωή", την Οικολογική Κίνηση Κορινθίας και το Καταδυτικό Κέντρο "Tech Diving Team", χορηγός επικοινωνίας το τηλεοπτικό κανάλι TV.SUPER.
Ο καθαρισμός που θα πραγματοποιηθεί θα είναι στην περιοχή του αρχαίολογικού χώρου και της παραλίας αλλά και υποβρυχίως από εθελοντές αυτοδύτες. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή τη τόσο σημαντική προσπάθεια για το περιβάλλον.
Το ραντεβού μας είναι στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στον χώρο του Ηραίου και θα πρέπει να έχετε
μαζί σας καπέλο, σακούλα, πλαστικά γάντια, νερό και κάτι για σνακ.
Το καταδυτικό μας κέντρο θα παρέχει δωρεάν όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που χρειάζεται στους εθελοντές αυτοδύτες καθώς επίσης και τη μεταφορά τους από το λιμάνι της Κορίνθου μέχρι το Ηραίο με το καταδυτικό σκάφος του κέντρου μας, (αν ο καιρός το επιτρέπει).
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές
email: info@techdivingteam.gr
Τηλ. 6945321862

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.