Να που η συνύπαρξη με ΓΑΠ και Καρατζαφέρη αφήνει κουσούρια κυβίστησης. Α.Σαμαρά για μένα τελείωσες.

Αντώνη Σαμαρά για εμένα τελείωσες ως πολιτική επιλογή και ως φίλος σήμερα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η παρέα παλαιόθεν με τον ΓΑΠ και η συνύπαρξη με τον Καρατζαφέρη και τον "δωτό" εκπρόσωπο των τραπεζιτών, αφήνει κουσούρια.
Πρόσφατα, η σαφής αντιμνημονιακή πολιτική, έγινε αίφνης αναγκαστική συνύπαρξη για να ελέγξεις ότι δεν θα γίνονται άσχημα για το λαό.
Μετά από λίγο, έφτασες στο άλλο άκρο, αυτό του πιο ορκισμένου οπαδού του μνημονίου, της Τρόϊκας και της "σωτηρίας" από την πτώχευση, από όλους τους.
Και φτάσαμε σε μια ιστορική στιγμή της ιστορίας της πατρίδας μας, ναι αυτής που με άλλες "πρωτοβουλίες" σου παλαιότερα την βοήθησες να ανοίξει αναγκαστικές αγκαλιές για να αγκαλιάσει τους γείτονες που εισρεύσαν αθρόα.
Και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή ήρθες και εκβίασες με αναγκαστική επιλογή τους βουλευτές. Ουάου, τι επιλογή!! Ψηφίστε "μνημόνιο" για το PSI με αγγλικό δίκαιο, ειδάλλως "τονπούλογλου" από το κόμμα, υπονοώντας βέβαια ότι σύντομα αυτοί που θα φύγουν θα χάσουν το δικαίωμα να
είναι πιθανή κυβέρνηση. Ούτε η Κομανέτσι Αντώνη μου. Ούτε καν ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Ψηφίστε το μνημόνιο 2, και μετά λαέ μου, αφού σε έσωσα από το χείλος του γκρεμού (όπως είπες στο λόγο σου στη βουλή), δώστε μου εντολή για να αλλάξω τα κακώς κείμενα. Ρε είμαστε καλά; Εδώ έφτασες να κάνεις κωλοτούμπες πριν καν γίνεις πρωθυπουργός. Είσαι όπως είπε ένας φίλος "ο πρώτος πρωθυπουργός που κάηκε πριν καν εκλεγεί". Τουλάχιστον ο άλλος άρχισε τις κυβιστήσεις αφού εξελέγει.

Αντώνη Σαμαρά, για εμένα τουλάχιστον, σήμερα τελείωσες. Όχι μόνο ως πολιτική επιλογή, αλλά και ως ύπαρξη εν γένει. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.