Μεγάλη επιτυχία για την ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. Η ICAP την ενέταξε μεταξύ των εταιριών "True Leader"


Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την Κορινθία η βράβευση της γνωστής και καταξιωμένης Εταιρίας ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε ανάμεσα στις καλύτερες και σημαντικότερες Εταιρίες με τον τίτλο της «True Leader»!
Εταιρία βρίσκεται στις 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου της και στους 200 πιo κερδοφόρους Ομίλους για το 2010 όπως επίσης στους 200 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού!
Η βράβευση της Εταιρία θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου 2011 σε ειδική τιμητική δημόσια τελετή στο
“ΕΛΑΙΩΝ Loft”, παρουσία 250 και πλέον υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων.
Διαβάστε την επιστολή που απέστειλαν οι υπεύθυνοι της βράβευσης στον κ.Γιάννη Λαρσινό:
Αγαπητέ κύριε Λαρσινέ,
Συγχαρητήρια, η “ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.” αναδείχτηκε ως «True Leader» !
Σε μία εποχή πρωτόγνωρης οικονομικής δυσπραγίας για τη χώρα μας αλλά και για το επιχειρείν, η εταιρεία σας κατάφερε να ανταπεξέλθει και να διακριθεί. Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ανακοινώσουμε έναν θεσμό που εγκαινιάζει η ICAP Group φέτος και μέσω του οποίου η επιχείρησή σας αναδεικνύεται ως ένας από τους «TRUE LEADERS για το 2010.
Με φόντο μία εξαιρετικά αρνητική οικονομική συγκυρία, η ICAP Group ως η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδος, πήρε την πρωτοβουλία να αναδείξει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους – ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα, ήτοι Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, Credit Rating και Θέση στον Κλάδο.
Πιο συγκεκριμένα, η διάκρισή σας ως “True Leaders” σημαίνει ότι η Επιχείρησή σας είναι μία από τις περίπου 50 μόνο Εταιρείες ή Ομίλους που:
1. Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2010, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)
2. Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της/του από το 2009 στο 2010, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Leading Employers in Greece 2011.
3. Βρίσκεται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της (με βάση τον τζίρο)
4. Η Εταιρεία ή η κύρια εταιρεία του Ομίλου έχει υψηλό Rating Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνεται από ΒΒ έως ΑΑ
Η ICAP Group διατηρώντας τη μεγαλύτερη και εγκυρότερη Βάση Δεδομένων στην ΝΑ Ευρώπη και με ακρογωνιαίο λίθο τις Εκδοτικές και άλλες Πρωτοβουλίες της (BUSINESS LEADERS, LEADING EMPLOYERS, 40 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΛΑΔΟΙ, STRONGEST COMPANIES IN GREECE), κατατάσσει και επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που καταφέρνουν να σημειώνουν υψηλές αποδόσεις και πρόοδο.
Η επιβράβευση της Εταιρείας σας θα πραγματοποιηθεί δημόσια σε ειδική Εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου, στο “ΕΛΑΙΩΝ Loft”, παρουσία 250 και πλέον υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων.
Η προσωπική σας παρουσία θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει την ευκαιρία να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο τους Ηγέτες του Επιχειρείν στην Ελλάδα και να μεταδώσουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα που τόσο έχει ανάγκη η αγορά. Επίσης ως μία από τις βραβευμένες εταιρείες, έχετε τη δυνατότητα να παραστείτε στην εκδήλωση με μέχρι 3 ακόμα διευθυντικά στελέχη σας.
Τέλος, ειδικά τώρα που θα βραβευτείτε ως «True Leader», σας προτρέπουμε να προβληθείτε δυναμικά στην έκδοση μας “Business Leaders” που μεταξύ άλλων θα μοιραστεί και σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση Βράβευσης.
Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.
Με εκτίμηση
Νικήτας Κωνσταντέλλος
Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.