Κοσμοσυρροή και συγκίνηση στο Don Giovanni από τη Metropolita Opera ΝΥ (3 βίντεο)

Με εξαιρετική επιτυχία και αποδοχή υποδέχθηκε το κοινό την 2η παράσταση της φημισμένης όπερας Metropolita Opera of New York στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Λουτρακίου.
Εκτός από τους περιοίκους της περιοχής, φαίνεται ότι έχει αρχίσει και γίνεται γνωστό και στις γύρω περιοχές της Κορινθίας, Αττικής και Αργολίδας, με αποτέλεσμα την προσέλευση θεατών από διάφορες πόλεις της Κορινθίας, από τα Μέγαρα, αλλά και από το Μουσικό Σχολείο Άργους!!
Η παράσταση όπως αναμενόταν μαγική. Σκηνικά, ηθοποιοί, σκηνοθεσία......όλα αντάξια του ονόματος
και της φήμης της Metropolitan Opera NY. Η προσέλευση μεγάλη -για πρώτη φορά sold out-. Και η αδημονία για τις επόμενες 9 παραστάσεις ακόμα μεγαλύτερη.
Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα "behind the scenes" της παράστασης, αλλά και βίντεο με δηλώσεις της Ελπινίκης Ζερβού και της Έλενας Μιχαηλίδου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.