Δείτε την επιστολή της Γ.Γ. της Επιτροπής Επιθεώρησης Περιβάλλοντος για τη Soussaki Logistics

Δείτε την επιστολή μετά την ολοκλήρωση της διερεύνησης από την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΕΓΕΠΕ) για το θέμα της Soussaki Logistics προς -μεταξύ άλλων- τον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και την Περιφέρεια. 


Η Ειδική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ Μαργαρίτα Καραβασίλη, διαπιστώνει πλήρη τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας στην υπόθεση της αδειοδότησης του έργου της εταιρίας SOUSAKI LOGISTICS AE, ενώ έκρινε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την έκδοση της σχετικής άδειας εγκατάστασης της εν λόγω μονάδας, υπήρξε απολύτως σύννομη καθώς ενήργησε προς εφαρμογή της ήδη εκδοθείσας από το ΥΠΕΚΑ καθ' όλα σύννομης ΑΕΠΟ. 


Δείτε την επιστολή.....

SOUSSAKI LOGISTlCS Έκθεση Επιτροπής Περιβάλλοντος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.