L1 Αποκλειστικό. Η παγκοσμίου φήμης Metropolitan Opera της Nέας Υόρκης στο Λουτράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα εξαιρετικτά σπάνιο και σπουδαίο γεγονός έρχεται στο Λουτράκι.

Η παγκοσμίου φήμης Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τον όμιλο AΝΤ1, θα μεταδώσει απευθείας από τη Metropolitan Οπερα 10 διάσημα έργα Opera σε επιλεγμένους χώρους. Η μετάδοση θα γίνεται σε High Definition με ήχο Dolby Surround.
Αποτελεί εξαιρετική επιτυχία το γεγονός ότι μια εκ των επιλεγμένων αιθουσών -και η μοναδική για την Πελοπόννησο- θα είναι η αίθουσα του
Αλεξάνδρειου συνεδριακού κέντρου στο Λουτράκι, η οποία θα διαμορφωθεί από την Λουτράκι Α.Ε (προσθήκες προβολέα HD και συστημάτων ήχου) για να μπορέσει να προβάλει τα παγκοσμίου φήμης έργα, μεταξύ των οποίων και 4 παγκόσμιες πρεμιέρες.
Τα έργα θα αρχίσουν να προβάλονται από 15 Οκτωβρίου, με το τελευταίο τον Απρίλιο του 2012.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το site της Metropolitan Opera NY καθώς και τα έργα που θα φιλοξενηθούν, ενώ δείτε ΕΔΩ το βίντεο του ΑΝΤ1 με την ανακοίνωση του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.