Αποκαλυπτικό βίντεο βάζει «φωτιά» στο παλάτι του Buckingham!!! [φωτο - βίντεο]


Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις… ο μόλις έξι εβδομάδων γαμπρός της βασιλικής οικογένειας Mike Tindall, εθεάθη στην αγκαλιά νεαρής ξανθιάς βάζοντας στην κυριολεξία «φωτιά» στο παλάτι του Buckingham!
Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, που παντρεύτηκε πριν ενάμισι μήνα τη μεγαλύτερη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara Philips, διάλεξε να «παίξει μπάλα» εκτός Αγγλίας με τη σιγουριά πιθανόν του… «δε με βλέπει κανείς!»

Όμως η κρυφή κάμερα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στη Νέα Ζηλανδία, όπου βρέθηκε μετά τη νίκη της ομάδας του στον αγώνα με την Αργεντινή, τον «συνέλαβε» στην αγκαλιά νεαρής ξανθιάς καλλονής, η οποία του χάιδευε το ξυρισμένο κεφάλι τραβώντας τον συγχρόνως προς την αγκαλιά της!
Το offside του βασιλικού γαμπρού που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο «CCTV» σε ένα 12λεπτο αποκαλυπτικό video, αναμένεται να φέρει το νεόνυμφο παίκτη του ράγκμπι αντιμέτωπο όχι μόνο με τη γυναίκα του και το πρωτόκολλο του παλατιού, αλλά και με την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!
Εχθές η πριγκίπισσα Zara Phillips, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου που αφορά το σύζυγό της, εμφανίσθηκε δημόσια στο International Horse Trials στο Watergrasshill, στην κομητεία Κορκ της Ιρλανδίας, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της, αλλά και την αξιοπρέπειά της!
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.