Ξύλο μεταξύ μεγιστάνων σε τηλεοπτική εκπομπή - Δείτε το βίντεο

Ο ρώσος μεγιστάνας Αλεξάντρ Λεμπέντεφ γρονθοκόπησε ρώσο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Ο Λεμπέντεφ, πρώην πράκτορας της KGB και επικριτής της ρωσικής κυβέρνησης, χτύπησε τον πρώην ιδιοκτήτη του κατασκευαστικού ρωσικού ομίλου Mirax Group Σεργκέι Πολόνσκι στη διάρκεια τηλεοπτικής τους συζήτησης για την οικονομική κρίση.
Ο Λεμπέντεφ χτύπησε δύο φορές στο πρόσωπο τον Πολόνσκι ο οποίος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να

καταθέσει μήνυση σε βάρος του μεγιστάνα και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το τραυματισμένο χέρι του και το σκισμένο παντελόνι του.

Ο Λεμπέντεφ δικαιολόγησε την πράξη του στο ιστολόγιό του. Εξήγησε ότι ο Πολόνσκι συμπεριφέρθηκε με επιθετικό τρόπο στη διάρκεια του γυρίσματος της εκπομπής και ότι ένιωσε ότι απειλείται.


Δείτε το βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.