Fund Raising & Εύρεση Χορηγών για να παίξει Α1 το τμήμα Handball του Ποσειδώνα

Σήμερα στα γραφεία του συλλόγου η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης έστειλε έγγραφο που καλεί την ομάδα μας, ως επιλαχούσα ομάδα της Α2, να αντικαταστήσει την θέση της ομάδας των Βριλησσίων που λόγω οικονομικών δυσχερειών αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α1.
Η επιθυμία μας να συμμετέχουμε στην υψηλότερη κατηγορία είναι πολύ μεγάλη. Τα οικονομικά προβλήματα της φετινής χρονιάς είναι πολλαπλά και στον σύλλογο αλλά και στην ίδια την κοινωνία μας. Λόγω της έκτακτης κατάστασης ζητάμε και επίσημα την δική σας βοήθεια. Τηλεοπτικά η κατηγορία καλύπτεται από το Sport+.
Πρέπει να μαζέψουμε… φασούλι το φασούλι, 15.000 ευρώ για τις μετακινήσεις της ομάδας σε όλη την Ελλάδα.
Μπορεί να βρεθούν και 15 φίλοι από 1.000 € και να καλυφθεί το ποσό. Είναι και μια καλή
ευκαιρία για να δημιουργηθεί στην ομάδα μας μια λαϊκή βάση από την κοινωνία μας.

Περιμένουμε την όποια θετική απάντησή σας για να απαντήσουμε θετικά και εμείς..
Εκτός από το οικονομικό, σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας βάλετε στο ‘’πρόγραμμά σας’’ και να βρισκόσαστε κοντά μας στο γήπεδο μας είτε είμαστε στην Α1 είτε στην Α2.
Η δύναμη που αντλεί η ομάδα μας από την δική σας παρουσία στο γήπεδο όπως και στο χειροκρότημα σας δεν εξαργυρώνεται με όσα μηδενικά και να βάλεις.

Ο χρονικός περιορισμός είναι μεγάλος. Θα ήθελα εάν υπάρχει ενδιαφέρον από εσάς ή από κάποιον φίλο σας, για να μας υποστηρίξει ως ομάδα θα ήθελα να γίνει άμεσα.

Εάν υπάρχει ενδιαφερόμενος παρακαλώ επικοινωνήστε με το Loutraki One ή με κάποιον εκπρόσωπο του τμήματος Handball του Ποσειδώνα. 

1 σχόλιο:

  1. Την Δευτέρα το πρωί λήγει το τελεσίγραφο της Ομοσπονδίας προς το σωματείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.