Στη κυβέρνηση παίζουν τις "κουμπάρες" για το πότε θα βγούμε στις αγορές. Του Conpater


Το 2011 θα βγουμε στις αγορες ειχε πει ο Γ. Παπακωνσταντινου.!  Το 2012 θα ειμαστε σιγουρα στις αγορες ειχε ξαναπει ο Γ. Παπακωνσταντινου.!  Το 2013 θα ειμαστε μεσα στις αγορες ματαξαναειπε ο Γ. Παπακωνσταντινου!

Το 2014 θα...βγουμε στις αγορες ειπε προσφατα ο Ε. Βενιζελος αρκει να τηρηθουν τα χρονοδιαγραμματα!
"Η γνωμη ειναι σαν την κωλ......δα, ο καθενας εχει απο μια", ειχε πει ο Κλιντ Ιστγουντ. Στην περιπτωση του Γ. Παπακωνσταντινου, δεν ισχυει η διπλη συνεπαγωγη, για να μην μπερδευομαστε κιολας.
Απλα ετυχε καθε φορα που επρεπε να κανει καποια δηλωση να αλλαζει και η χρονια. Σαμπως θα του
ζητησει κανεις τον λογο, η θα πληρωσει φορους για τις δηλωσεις? Οτι θελει κανεις λεει, αφου δεν υπαρχει φορολογηση στις δηλωσεις, ουτε εισαγγελεας για να σε εγκαλει στη ταξη, αλλα ουτε και ΜΜΕ για να αναδειξουν το θεμα!

Η προσφατα δηλωση του Ε. Βενιζελου για επιστροφη στις αγορες το 2014, αν τηρηθουν κατα γραμμα τα οσα εχουν συμφωνησει, δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αλλη μια δηλωση για να εχουν και οι αγορες ενα χρονο διαγραμμα. Δεν μπορεις να μην τους ενημερωσεις, δεν ειναι πρεπον, δεν συναδει με την σοβαροτητα που διακρινει το Ελληνικο κρατος.
Βεβαια,το 2014 ανετα με μια δηλωση μπορει να γινει 2015, η 2020, η 2025...Τι θα εμποδισει τον Ε.Βενιζελο να προχωρησει σε μια διευκρινιστικη δηλωση οσον αφορα την χρονολογια!
Πιο μαγκας ηταν ο Παπακωνσταντινου που ειχε τρεις ευκαιριες να πεσει μεσα?  Και απο αποψη βαρυτητας να το παρεις, αλλα και απο επετηριδα και κολλημενα ενσημα στο ΠΑΣΟΚ, μην σου πω οτι δικαιουται δυο προσπαθειες παραπανω ο Βενιζελος.

Οποτε.ο νεος στοχος των Ελληνων ειναι πλεον το 2014, για να βγει η Ελλαδα στις αγορες. Μια αγωνια την εχει ο κοσμος,ασχετα αν δεν μπορει να βγει ουτε στις λαικες αγορες για ψωνια, αφου βαζει το χερι στην τσεπη και πιανει τις καλτσες του....
Χωρια που του επεσε βαρυ κι αυτο που επαθε με την Φιλλανδη αντιπροεδρο, που τον εκανε μια χορτα με ξυδι.!! Ειχε συνηθισει τους εδω με το ατελειωτο μπλα-μπλα του, αλλα η απογονος των Βησιγοτθων και των Οστρογοτθων οχι μονο δεν "μασησε" το σπρεχεν, αλλα τον καταπιε αμασητο.
Και βεβαια οχι μονο τον καταπιε, αλλα τον υποχρεωσε να κανει κατι που π.χ στην Ιαπωνια θα του απαιτουσαν να κανει χαρακιρι σε κοινη θεα, αφου ο Μπενυ συμφωνησε για καταβολη σε λογαριασμο εγγυησεων 500 εκατ. ευρω. Δηλαδη θα κλειναμε σε λογαριασμο 500 εκατ. ευρω, για να μας δωσει τα ιδια σε δανεικα η Φιλανδια. Ρε ειμαστε καλα;

"Ο Σεπτεμβρης μας εφτασε,εμπρος βημα ταχυ", για να κανουμε μια παραλλαγη στο καθ`ολα τ`αλλα συμπαθητικο στιχακι. Οπου εκει υπαρχει ο Μαιος, αλλα στην παρουσα κατασταση ο Σεπτεμβρης φανταζει για την κυβερνηση κατι σαν τους διδυμους πυργους στην Αμερικη. Και εχουν αρχισει δειλα-δειλα να προσπαθουν να ξαναμαζεψουν τον κοσμο τους οργανωνοντας ομιλιες με την συμμετοχη πρωτοκλασσατων στελεχων του κινηματος, μπας και ξαναζεστανουν λιγο το φιλοτιμο τους, και ολα αυτα για την σωτηρια της χωρας βεβαιως βεβαιως.
Και στο μονο που πονταρουν για να γλιτωσουν απο τιποτα ψιλες ειναι η αφραγκια που δερνει τον καθενα, οποτε σου λεει εκει που`χει φτασει το γιαουρτι δεν συμφερει να το πεταξει σε καμια μουρη! Ασε που και τα αυγα δυσκολα τα πεταει ο αλλος, μπορει την Δευτερα να τα φτιαξει "ματια, την Πεμπτη καμια ομελετα. Αυτο που δεν εχουν σκεφτει ομως ειναι τι γινεται αμα εχει βαλει κανεις στον μουσκιο κανα φυλλο μπακαλιαρου. Αυτο δεν το πετας,το "χρησιμοποιεις", και μετα ανετα το πετας στο τηγανι....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.