CCleaner 3.10.1525: Νέα έκδοση του δημοφιλέστερου δωρεάν προγράμματος καθαρισμού στον Κόσμο!

Το CCleaner είναι το δημοφιλέστερο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού και βελτιστοποίησης του συστήματος παγκοσμίως. Αφαιρεί τα άχρηστα αρχεία, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στους δίσκους επιτρέποντας έτσι στα Windows να τρέχουν γρηγορότερα.
Επιπλέον, καθαρίζει τα ίχνη από τις online δραστηριότητές σας, όπως το ιστορικό του internet. Περιέχει ακόμη και έναν πλήρη καθαριστή μητρώου.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο (τα πάντα γίνονται μέσα σε
μερικά δευτερόλεπτα) δωρεάν πρόγραμμα που δεν περιέχει spyware ή adware.

Καθαρίζει τα παρακάτω:
- Internet Explorer.
- Firefox
- Google Chrome
- Opera
- Safari
- Κάδο ανακύκλωσης, πρόσφατα έγγραφα, προσωρινά αρχεία κλπ
- Μητρώο



Η έκδοση 3.10 περιέχει ένα σημαντικό αριθμό προσθηκών και βελτιώσεων, όπως προσθήκη υποστηρίξεων για Firefox 6.0 Final, Firefox 7.0 beta και Internet Explorer 9.0.2, προσθήκη καθαριστών για την Αναζήτηση και τον Καθαριστή Μητρώου των Windows, όπως και για τα SpeedBit DAP, Spyware Terminator, SUPERAntiSpyware, Acrobat Distiller 10 και Foxit Reader 5.0, βελτίωση των καθαριστών για Chrome, Opera 9, Safari και βελτίωση της ακρίβειας και αξιοπιστίας του καθαριστή ελεύθερου χώρου και ολόκληρου του δίσκου. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες changelog εδώ.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. (3,3MB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.