Πλήθος κατοίκων και συλλόγων ρωτούν για τις ώρες χρήσεις του Κολυμβητηρίου

Καθημερινά λαμβάνω πλήθος εγγράφων και προφορικών ερωτημάτων αναφορικά με τις ώρες χρήσης και εξυπηρέτησης του κοινού και των συλλόγων στο Κολυμβητήριο Λουτρακίου.
Μετά την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας (;) και την χρήση του από δεκάδες μέλη ομάδων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης για διάστημα περίπου δυο εβδομάδων, οι δημότες αλλά και οι σύλλογοι ζητούν καθημερινά πληροφορίες για τις ώρες χρήσης κοινού και για τις ώρες χρήσης από τα κολυμβητικά τμήματα των συλλόγων της περιοχής.
Επίσης ερώτημα αποτελεί για το ποιός είναι ο υπεύθυνος διαχείρισης του κολυμβητηρίου, εάν δηλαδή είναι ο Δήμος ή ο Προμηθέας, και εάν -όπως προβλέπεται για τα δημοτικά κολυμβητήρια- η χρήση για τους δημότες είναι χωρίς πληρωμή ή θα υπάρχει κάποιο τίμημα.
Ευελπιστούμε σύντομα να λάβουμε δελτίο τύπου από τα αρμόδια όργανα με τις πληροφορίες που
ζητούν οι δημότες και οι σύλλογοι, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση τους και τον καλύτερο προγραμματισμό του κολυμβητηρίου.
Τέλος υπάρχουν και ορισμένοι κακεντρεχείς οι οποίοι διατείνονται ότι το κολυμβητήριο δεν έχει άδεια χρήσης γιατί δεν πληροί ακόμα τις προϋποθέσεις λειτουργίας (προσωπικό, κυκλοφοριακός κόμβος, ιατρική παρακολούθηση, ναυαγοσώστες κλπ), καθώς και ότι δεν είναι ασφαλισμένο έναντι π.χ αστικής ευθύνης κλπ, τους οποίους είμαστε σίγουροι ότι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς δήμου θα τους αποστομώσει. 

4 σχόλια:

  1. Καλά μην ορκίζεσαι για το τελευταίο, κ.Μπάκο!!!
    Αχ αυτοί οι κακεντρεχείς.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο δεν ορκίζεται, αλλά μάλλον χλωμό το βλέπει με τον πάντα γλαφυρό τρόπο που το περιγράφει ο Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Coach έχεις μια σατυρική διάθεση και το δείχνεις, απλά φοβάμαι ότι δύσκολα θα το καταλάβουν οι της δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.