Βίντεο από την συνεδρίαση της Δημ. Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Συνεδρίασε εχθές το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με ενδιαφέροντες τοποθετήσεις συμβούλων, φορέων και δημοτών.
-- Γ. Μπάκος. Πρέπει επιτέλους να οργανωθεί Εορτασμός για την Μάχη της Περαχώρας στις 9/9. Ένα τόσο σπουδαίο γεγονός για την απελευθέρωση δεν πρέπει να παραμένει στην λήθη.
-- Αντιδήμαρχος Σ. Νικολάου. Τα κοινοτικά συμβούλια προσφέρουν σημαντική γνώση, ιδέες και προτάσεις της καθημερινότητας στις τεχνικές υπηρεσίες. Δεσμεύομαι ότι θα αντιμετωπίσουμε τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις του συμβουλίου πιο ενεργά.
-- Γ. Μαρίνης. Η δημοτική αρχή είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει το παρεμπόριο, το οποίο έχει
καταστροφικά αποτελέσματα στο εμπόριο της πόλης.
-- Τ. Κανάκης. Προτάσεις και προβλήματα της καθημερινότητας με τομείς και παρεμβάσεις προς τις τεχνικές υπηρεσίες και προς τον τομέα καθαριότητας.

 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.