Ο Πέτρος Τατούλης εκτοξεύει βαρύτατες κατηγορίες και κατηγορεί τον Κ. Λογοθέτη για επιλεκτική ευαισθησία

Βαρύτατες κατηγορίες κατά Δημάρχου, Αντιδημάρχων και μελών της νυν και πρώην Δημοτικής Αρχής τους οποίους αποκαλεί ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ και τους κατηγορεί για ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. 
Δείτε το βίντεο
Μεταξύ άλλων δήλωσε στο περιθώριο της συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.
-- Δεν μπορεί να κατηγορείται η Περιφέρεια για κάτι που υπεύθυνο είναι το ΥΠΕΚΑ. Αυτοί αποφάσισαν, αυτοί ενέκριναν. Μετά οι εισηγήσεις από την Κορινθία ήταν θετικές (αλήθεια οι αντιδήμαρχοι που ήταν τότε όταν διαβεβαίωναν
ότι το θέμα είχε παγώσει και τώρα φωνάζουν για να καλυφθεί το γεγονός ότι έφτασε στην έγκριση χωρίς να έχουν κάνει κάτι πριν το τελικό στάδιο;)
-- Επιλεκτική η στάση του Δημάρχου. Όπως μου δήλωσε στο περιφερειακό συμβούλιο δεν γνώριζε για την μεγάλη επέκταση της Motor Oil. Του είπα "Φέρε μου επιστολή δική σου και του ΔΣ και εμείς πολύ ευχαρίστως θα ξανασυζητήσουμε το θέμα για την Motor Oil. Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη".
-- Οι τραμπουκισμοί δεν βοηθάνε ούτε τον δημόσιο διάλογο, ούτε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά σίγουρα ούτε και την αποτελεσματικότητα της επιδίωξης.
-- Με δική μου πρωτοβουλία η Επιτροπή Περιβάλλοντος θα γνωμοδοτήσει για όλη την μόλυνση σε όλους τους Αγ. Θεοδώρους και μετά θα συγκροτήσουμε επιτροπή τεχνοκρατών για την συνέχεια.
-- Όλοι αυτοί οι επιτήδειοι ήταν αυτοί που πρόσφεραν και πουλούσαν την γή στους Αγ. Θεοδώρους στην Motor Oil και στις άλλες βιομηχανίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.