Το "ψάχνει" για Ιακουίντα ή Αγιεκμπένι ο Ολυμπιακός


Οι ερυθρόλευκοι έχουν 10 ημέρες μπροστά τους για να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 2 μετεγγραφές, του αμυντικού μέσου και του επιθετικού. Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με το Μακούν, επανήλθε στο προσκήνιο ο Εστράδα, ενώ για τον φορ στη λίστα υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα.

Ο Βιτσέντσο Ιακουίντα είναι το όνομα που κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση από τη λίστα του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος Ιταλό έχει χάσει τη θέση του βασικού στη Γιουβέντους μετά την
έλευση του Μάτρι και η γηραιά κυρία δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2013 κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η Γιούβε να συμφωνήσει να τον δώσει και ως δανεικό.

Εκτός από τον Ιακουίντα, στη λίστα υπάρχει και ο Αγιεγκμπένι. Ο επιθετικός της Έβερτον δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μόγιες και είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Λέστερ.

Όσον αφορά στον αμυντικό μέσο, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον Χιλιανό, Εστράδα. Ο μέσος της Μονπελιέ φαντάζει ιδανική περίπτωση αλλά ο Γαλλικός σύλλογος δεν συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης του με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.