Υποβιβασμός.... και το μεταγραφικό παζάρι τώρα αρχίζει!

Καβάλα, Βόλος στο... περιφερειακό και ανοίγει η όρεξη των μεγάλων για το πλούσιο ρόστερ των δυο ομάδων. Παίκτες από το πάνω ράφι και το μεταγραφικό παζάρι τώρα αρχίζει!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου στο... περιφερειακό πρωτάθλημα και οι ομάδες βρίσκονται στα πρόθυρα του γκρεμού. Αν δεν
δικαιωθούν στο συμβούλιο Επικρατείας τότε η... διάλυση είναι προ των πυλών, αφού το εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό θα αποψιλωθεί.
Ακόμα και αν βρεθούν στη... Β' Εθνική οι παίκτες θα ζητήσουν να φύγουν πόσο μάλλον για τη Δ' Εθνική, ενώ δεν θα υπάρχουν και οι πόροι για να πληρωθεί το ρόστερ. «Η ομάδα δεν έπεσε αγωνιστικά. Υποβιβάστηκε από έκνομες ενέργειες της διοίκησης» θα υποστηρίξει ο ποδοσφαιριστής που στην προσφυγή του θα τονίσει πως δεν θέλει να υποστεί επαγγελματική βλάβη και να παίξει σε μικρότερη κατηγορία.
Έτσι, θα ζητήσει τη λύση της συνεργασίας του και θα τα καταφέρει. Αν οι δυο τους παίξουν στο Περιφερειακό ποιος θα βάλει τα χρήματα για ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ;;; Για τις ομάδες λοιπόν που δεν έχουν κλείσει τρύπες, η απόφαση αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλά «ψώνια» και μάλιστα σε τιμή ευκαιρία...
Καβάλα και Βόλος διαθέτουν παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά στη Super League, και αυτό το ξέρουν καλά Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, αλλά και ομάδες που έχουν χρήματα στα ταμεία τους! Παίκτες για όλα τα γούστα, αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί είναι έτοιμοι να βγουν στην αγορά και μπορεί να μένουν λίγες ημέρες για το τέλος των μεταγραφών, ωστόσο τέτοιες περιπτώσεις δεν θα αργήσουν να κλειστούν!

Από τον Αμπντούν στον... Σανκαρέ!

Ο Αμπντούν επέστρεψε στην Ελλάδα για να τα... βρει με την Καβάλα, όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει ήδη «κοκκινίσει». Ο Βαλβέρδε θέλει γρήγορο ακραίο επιθετικό και ο Αλγερινός έχει όλα εκείνα τα στοιχεία. Για τον παίκτη πάντως ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός, ενώ τον Ντουγκλάο που ήθελε... μετακόμισε στη Μπράγκα. Στην άμυνα υπάρχει ο Σανκαρέ και ο Ζαραδούκας, δυο παίκτες που έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων, αλλά και αυτών με χρήματα στο ταμείο όπως ο Παναιτωλικός. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων, αφού τα πλούσια αγωνιστικά του προσόντα τον κατατάσσουν στους κορυφαίους της Λίγκας, ενώ ο Ζαραδούκας με την παρουσία του στην Εθνική ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Θα διορθώσει το λάθος ο Παναθηναϊκός που τον άφησε να φύγει από τις ακαδημίες ή θα τον προλάβει άλλος...;

Χαμός στη μεσαία γραμμή και όχι μόνο...

Η μεσαία γραμμή του Βόλου, αλλά και της Καβάλας πετάει... φωτιές, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και όχι μόνο αναζητούν παίκτες και αρκετές περιπτώσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Ποια ομάδα δεν θα ήθελε Μόνχε και Ούμπιντες, αφού οι δυο τους είναι στο... κλαμπ των ποιοτικότερων εξτρέμ του πρωταθλήματος. Μπόλονι, Βαλβέρδε και Χιμένεθ θα κοιτάξουν Μόνχε για αριστερά και Ούμπιντες για δεξιά; Ο Άλβαρες έβγαλε μάτια και τις επιδόσεις του ως αμυντικό χαφ θα τις ζήλευαν πρωτοκλασάτοι άλλων ομάδων. Ο Καρντόσο είναι ο παίκτης που θα τα δώσει όλα, ο Μπρέσκα... ξαναγεννήθηκε πέρσι στον Βόλο και ο Μάρτιν έδειξε πως μπορεί το κάτι παραπάνω.
Μην ξεχνάμε και τους νεαρούς Έλληνες, η Καβάλα διαθέτει τρεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές, Δρόσο, Καραλή, Γιάννου, ενώ ο Μητρόπουλος του Βόλου έδειξε ικανός να αντεπεξέλθει στα δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.