Γιώργος Πετρίτσης για την επίσκεψη στον Γραμματέα ΕΣ του ΠΑΣΟΚ Μ. Καχριμάκη

Ο Γιώργος Πετρίτσης μιλάει για την επίσκεψη μαζί με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και τους επικεφαλείς των συνδυασμών, καθώς και αντιπροσωπείας δημοτών από τους Αγίους Θεοδώρους στjavascript:void(0)ον Γραμματέα Ε.Σ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καχριμάκη.


Δείτε το βίντεο....


1 σχόλιο:

  1. Ο γενικός γραμματέας τι θέση πήρε για την υπογραφή της περιβαλλοντολογικής από την Μπιρμπίλη, για την απίστευτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου κατά Τατούλη στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στον Ισθμό, την απουσία από τη συγκεκριμένη διοργάνωση του δημάρχου μας που στηρίχτηκε από το κόμμα του, την παντελή απουσία στο θέμα των χημικών των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, για την νέα αδειοδότηση στη Μοτορ Οιλ? Πήρε θέση για όλα αυτά ή αυτά δε συζητήθηκαν μπροστά σε Νεοδημοκράτες? Μήπως τελικά ήταν μία μόνο τυπική συνάντηση για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια? Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.