Κοινωνικές προσλήψεις μέσω ΜΚΟ. Το "όχημα" για την παγιοποίηση του βασικού στα 600 ευρώ. Από τον Conpater


Μεχρι τωρα ξεραμε τις ΜΚΟ, μεσω των αναφορων στα ΜΜΕ, τις εφημεριδες, τη τηλεοραση. Αναθεμα και αν ο μέσος Ελληνας πολιτης ξερει τι ακριβως κανει μια ΜΚΟ, και για ποιο σκοπο υπαρχουν.
Τωρα, θα μαθει θελει δεν θελει, αφου ειναι ετοιμο το κολπο ανευρεσης εργασιας σε δημους και φορεις του δημοσιου, μεσω αυτων των οργανωσεων. Οσοι ειναι εγγεγραμμενοι στον ΟΑΕΔ, με επιδοτηση η χωρις, θα μπορουν να ελπιζουν να πιασουν δουλεια, μιας και οι ΜΚΟ θα "ψαρευουν" εργαζομενους απο το "καλαθι
των ανεργων".
Στα 625 ευρω εχει οριστει το μηνιατικο, ητοι 25 ευρω την ημερα. Θα δουλευει ο αλλος 8 ωρες κανονικα και θα παιρνει 25ε. Και για οσους αναρωτιουνται πως ξεφυτρωσε αυτο το νεο κολπο, να κατσει να σκεφτει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), τι αλλαγες εχουν γινει μεχρι τωρα στον εργασιακο τομεα, ποσοι stageτζηδες σταματησαν να δουλευουν, ποσοι συμβασιουχοι δεν ανανεωσαν τις συμβασεις,ποσοι δημοσιοι θα βγουν στην εφεδρεια, και το σημαντικοτερο για τους κυβερνωντες, πως θα ριξουν τα νουμερα της ανεργειας, και θα κανουν προσληψεις.
Μεσω αυτου του εκτρωματος διαμορφωνεται το νεο εργασιακο περιβαλλον, των 625.00, που καποια στιγμη θα παγιωθει, οπως τοσα αλλα σ`αυτην την χωρα.

Οι συμβασεις θα ειναι 5 μηνες. Οποτε ολοι οσοι πιασουν δουλεια ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ για 5 μηνες!!!!

Και αναρωτιεται κανεις, ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΚΟΜΑ  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ??? Ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει πλεον. Εδω, και να μου το θυμηθειτε, θα γινει σφαγη για το ποιος θα πρωτοπρολαβει να πιασει μια τετοια θεση. Αντι να παρει με τις πατσαβουρες αυτους που σκεφτηκαν κατι τετοιο, αντι να πιασει απο τον σβερκο τον καθε εναν που ιδρυσε μια τετοια ΜΚΟ, για να εκμεταλευεται την απελπισια του καθενος, καθονται ολοι και πανηγυριζουν για τις θεσεις εργασιας που δημιουργουνται. Χωρις να σκεφτουν οτι ανοιγουν οι ιδιοι τον λακκο τους. Αλλα μια ζωη ο Ελληνας ετσι ηταν. Για αυτο καταντησε ο τελευταιος των τελευταιων. Σερνοντας θα πηγαινει να παρακαλαει για μια τετοια θεση,οταν ξερει οτι τα 625.00 θα του φτασουν μονο για την ΔΕΗ, αντε για καμια 20 λιτρα πετρελαιο, και να φαει καμια τυροπιτα....Ποση ξεφτυλα πλεον. Ποση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.