Λαϊκή συνέλευση...για εκλεκτούς στους Αγ. Θεοδώρους. (video)

Λαϊκή συνέλευση για λίγους και εκλεκτούς σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο των Αγ. Θεοδώρων. Ίσως τελικά η αρχική τοποθεσία να μην ήταν και τόσο κακή ιδέα.
Κάτι η ζέστη, κάτι οι παλλινοδίες και οι άστοχες ενέργειες της δημοτικής αρχής (εκτενέστερα στις 2 χθεσινές αναρτήσεις), κάτι οι υπερβολική σιγουριά, κατέληξαν στα περί των 100 ατόμων να συζητούν για τα ω γέγονε και για τις επόμενες ενέργειες.
Κρίμα που τόσο ενέργεια δεν καταναλώθηκε σε γνωστοποίηση του κοινού, των πολιτικών και σε ενέργειες προ αδειοδότησης.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε. Με προσήλωση, σωστή προσέγγιση, σωστές
ενέργειες και το κυριότερο καλή επικοινωνιακή πρακτική (κάτι που είναι ο μεγάλος απών έως σήμερα), μπορεί αφενός να επιτυγχανθεί το σταμάτημα της προόδου για την λειτουργία (επαναλαμβάνω, οι προτάσεις των νομικών έχουν καλή βάση) ή ακόμα και να αρθεί η αδειοδότηση.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι το στυλ λεονταρισμού, απειλών και εκτόξευσης δαιμόνων προς κάθε κατεύθυνση, και ειδικά εκεί που δεν φταίνε, δεν θα μας βοηθήσει. Ούτε η επισκέψεις στον Περιφερειάρχη με πούλμαν (άλλο πάλι και τούτο) θα βοηθήσει. Μάλλον το αντίθετο θα επιτυγχανθεί.

Δείτε το βίντεο (από το e-istos.gr) με τα βασικότερα σημεία της συνέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.