Π. Τατούλης προς δήμαρχο Κ. Λογοθέτη: Περιμένω τώρα το αίτημα σας και για ανάκληση των αδειών της Motor Oil

Σύμφωνα με κύκλους του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, στο περιθώριο της συνάντησης με δημάρχους για το ΕΣΠΑ στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης με φανερά κριτική και ειρωνική διάθεση ζήτησε από τον Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη να του φέρει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για να ανακαλέσει την απόφαση του και για τις πρόσφατες αδειοδοτήσεις των εγκαταστάσεων στην Motor Oil.

Πιο συγκεκριμένα, ο Π. Τατούλης είπε ότι εφόσον ο Δήμαρχος και οι φορείς των Αγ. Θεοδώρων έχουν -δικαίως- τόση ευαισθησία για το περιβάλλον, ο ίδιος δεσμεύεται να
ανακαλέσει την απόφαση του για τις αδειοδοτήσεις των πρόσφατων επεκτάσεων εγκαταστάσεων στην παρακείμενη της Soussaki Logistics επιχείρηση της Motor Oil, με την προϋπόθεση να το ζητήσει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Πέτρος Τατούλης φέρεται να είναι πολύ εκνευρισμένος με τον χειρισμό της υπόθεσης για την αδειοδότηση της Soussaki Logistics. Ο εκνευρισμός αυτός έχει ενταθεί και με τις επιστολές του αντιδήμαρχου Σ. Νικολάου αλλά και με τα επεισόδια στην Εθνική Οδό που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 3 ανθρώπων και τους υλικές ζημιές σε διερχόμενα οχήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.