Σε λεσβιακή ερωτική σκηνή η Eva Longoria

Αναμένεται να αναστατώσει το αντρικό φύλο

Μπορεί στις «Νοικοκυρές σε απόγνωση»η Εύα Λονγκόρια να υποδύεται την Γκαμπριέλ Σόλις, μια γυναίκα «πεινασμένη» για άντρες, ωστόσο στην ταινία «Without Men» στην οποία πρωταγωνιστεί οι προτιμήσεις της στρέφονται για τις ανάγκες του ρόλου στο ίδιο φύλο.
Η 36χρονη ηθοποιός συμμετέχει σε λεσβιακή
ερωτική σκηνή με την ηθοποιό Κέιτ Ντελ Καστίγιο καθώς, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, η Λονγκόρια αναλαμβάνει το ρόλο του δημάρχου σε χωριό της Λατινικής Αμερικής, όπου όλα τα αρσενικά έχουν εξαφανιστεί.

Η σκηνοθέτης της ταινίας Γκαμπριέλα Ταλιαβίνι, περιγράφοντας την ερωτική σκηνή των δύο γυναικών τη χαρακτήρισε πολύ αισθησιακή… Όσο για τους υπόλοιπους άντρες δεν έχουν παρά να περιμένουν ως την προβολή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.