Αντίδραση Ομοσπονδίας Eξωραϊστικών Συλλόγων Αγ. Θεοδώρων: ΟΧΙ άλλα εγκλήματα!!!

Ένα ακόμα θλιβερό γεγονός για τον τόπο μας έρχεται να προστεθεί τις ημέρες αυτές στην ήδη βεβαρημένη από βιομηχανικές μονάδες περιοχή των Αγίων Θεοδώρων...

Αναφερόμαστε στην απόφαση του περιφερειάρχη κου Π. Τατούλη, να εγκρίνει την αίτηση για εγκατάσταση και λειτουργία της εταιρίας Σουσάκι - logistics Α.Ε. Η συγκεκριμένη μονάδα θα περιλαμβάνει αποθήκευση και διακίνηση πρώτων υλών χημικής βιομηχανίας.

Η απόφαση πρωτοκολλήθηκε με αρ. 1253 και αρ. φακέλου 14/Σ95. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιές ενέργειες και πότε προέβησαν οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς (δήμος - βουλευτές κτλ) για την αποτροπή ενός ακόμη εγκλήματος σε βάρος ολόκληρου του
νομού.  Η Ομοσπονδία Eξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων
Κορινθίας, όμως, θεωρεί χρέος της να δηλώσει ότι θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτουνται για την αποτροπή εγκατάστασης της συγκεκριμένης μονάδας που υποθηκεύει το μέλλον της ευρύτερης περιοχής με τεράστιες επιπτώσεις για εμάς και τα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Σ. Κοκκινέλης

Ο Γ.Γ.
Β. Βαφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.