Δημ. Πέτρου & Παν. Βαρελάς: Τα περί παραιτήσεως είναι μυθεύματα και αναληθή


Διαβάστε αποκλειστικά στο Loutraki One τι δήλωσαν οι 2 σύμβουλοι.
 
Σύμφωνα με αναρτήσεις ιστολογίου της περιοχής Κορινθίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων, Δημήτρης Πέτρου και Παναγιώτης Βαρελάς, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από τον συνδυασμό με τον οποίο εξελέγησαν, και ανεξαρτοποιήθηκαν.
Οι φήμες και οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει από εχθές, φαίνεται ότι τελικά όχι μόνο δεν ευσταθούν, αλλά είναι και διανθισμένες με φαντασία, όπως δηλώνουν και οι δυο σύμβουλοι.
To Loutraki One επικοινώνησε με τους εν λόγω Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι δήλωσαν ξεκάθαρα ότι τα
περί παραιτήσεως στερούνται πάσης αλήθειας, είναι μυθεύματα και ενδεχομένως προσπαθούν να εξυπηρετήσουν άλλες επιδιώξεις.

Ο Δημήτρης Πέτρου δήλωσε "δεν μπορώ ειλικρινά να κατανοήσω με ποιόν τρόπο σκέφτονται ορισμένοι και τι σκοπούς εξυπηρετούν, όταν αναφέρουν τέτοιες ανακρίβειες, ειδικά την στιγμή που δεν υπάρχει καμμία ενυπόγραφη επιστολή" Και συνέχισε: "Έχουμε αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο ως νέα δημοτική αρχή, και είμαστε προσκολημένοι στην πλήρη υλοποίηση του προγράμματος μας. Σε κάθε περίπτωση αυτές οι δημοσιεύσεις και οι συζητήσεις τύπου καφενείου, δεν ωφελούν κανένα και είναι κατακριτέες και επικίνδυνες"

Ο Παναγιώτης Βαρελάς, έκπληκτος δήλωσε "όχι μόνο είναι αποκύημα της φαντασίας ορισμένων, αλλά απορώ και που τα βρίσκουν αυτά που γράφουν. Φοβάμαι ότι αν συνεχίσουν να διασύρουν το όνομα μου, αλλά και της δημοτικής αρχής, θα προσφύγω σε ένδικα μέσα. Φυσικά και είναι μυθεύματα και παντελώς αναληθή". 

3 σχόλια:

  1. Κατ' αρχήν είναι αλήθεια ότι μηθεύματα είναι τα περί παραιτήσΗς των 2 δημοτικών συμβούλων. Η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο περί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. Αφήστε κατά μέρος την υποτιθέμενη έκπληξη του "που τα βρίσκουν και τα γράφουν", πολύ δε περισσότερο τις απειλές των ένδικων μέσων και σοβαρευτείτε. Καλώς ή κακώς παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας. Αφήστε στη πάντα τα παιγνιδάκια σας και αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίνω 10000 ευρώ αν ο Π. Βαρελάς ξέρει τι σημαίνουν οι παρακάτω λέξεις: αποκύημα, ένδικα, μυθεύματα. Γειά σου ρε Μπάκο με τις αποκλειστικές σου συνεντεύξεις... Ζορίστηκες για να τους βρεις? χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι....εσύ ξέρεις τι σημαίνουν; Κάτι μου λέει ότι επειδή μάλλον δεν ξέρεις, υπέθεσες το ίδιο και για άλλους. Δεν βαριέσαι, μόνο και μόνο ο χρόνος που ασχολείσαι για να γράφεις (οι "άλλες" ασχολίες δεν φτάνουν για να χαλαρώσεις), με τιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.