Το Fiesta RS WRC του Λ. Αθανασούλα για το ράλλυ Ακρόπολις!

Τη μεγαλύτερη πρόκληση στην αγωνιστική καριέρα τους πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις (16-19 Ιουνίου) οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος.

Για πρώτη φορά θα βρεθούν στο μπάκετ ενός εργοστασιακού αυτοκινήτου προδιαγραφών WRC. Δύο χρόνια μετά την επικράτησή τους στην κατηγορία S2000 με Skoda Fabia, στο 56ο Ράλλυ Ακρόπολις, το ελληνικό πλήρωμα επανέρχεται, αυτήν τη φορά με ένα Ford Fiesta RS WRC, με την τεχνική υποστήριξη της M-Sport, η οποία προετοιμάζει όλα τα εργοστασιακά,
αγωνιστικά Ford στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι Αθανασούλας – Ζακχαίος θα αντιμετωπίσουν τα αστέρια του παγκόσμιου πρωταθλήματος (Λεμπ, Οζιέ, Λάτβαλα, Χιρβόνεν, Πέτερ Σόλμπεργκ, Κίμι Ραϊκόνεν, Χένιγκ Σόλμπεργκ, Οστμπεργκ, Γουίλσον κ.α), έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό τον τερματισμό και
δευτερευόντως το πλασάρισμα ανάμεσα σε οδηγούς που τρέχουν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Η προσπάθειά τους υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, η οποία και ενέκρινε τη συμμετοχή με το διακριτικό τίτλο Team Greece.

Για να φτάσουν όμως μέχρι εκεί αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες στην συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού. Η οικονομική κατάσταση, δυσκόλεψε υπερβολικά την εύρεση των απαιτούμενων χορηγιών, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να καταφύγει σε κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.

Για πρώτη φορά ζήτησε και τελικά έλαβε την οικονομική υποστήριξη ιδιωτών και εταιρειών, από τη συνδρομή των οποίων μέχρι σήμερα έχει εξασφαλιστεί το ποσό των 34.000 ευρώ. Μπορεί το απαιτούμενο ποσό ακόμη να μην έχει καλυφθεί, ωστόσο η ανταπόκριση του κόσμου έκανε την απόφαση για τη συμμετοχή να μοιάζει με μονόδρομο!(http://www.athanassoulas.gr/4/61/).

Μέχρι στιγμής, χορηγοί του πληρώματος είναι η JetOil και η Ford Motor Hellas, ενώ υποστηρίζονται από το περιοδικό 4Τροχοί, την εταιρία παραγωγής BOO productions, την PATRON Tequila και την The Porto Heli Colection.

Οσοι θεωρούν ότι μπορούν να στηρίξουν περαιτέρω την προσπάθεια, ας επισκεφθούν το www.athanassoulas.gr η μέσω mail στο info@athanassoulas.gr μέχρι και την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.