Για σήμερα προτείνουμε: Μπιφτέκια με φρέσκια ρίγανη και μπύρα

Δώστε ιδιαίτερη γεύση στο τραπέζι σας!

Φτιάξτε εύκολα μπιφτέκια στο φούρνο με φρέσκια ρίγανη και μπύρα!

Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 ντομάτα πολτοποιημένη
2 ντομάτες σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο

1 κρεμμύδι
1 κ. σούπας ρίγανη αποξηραμένη
1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη
Αλάτι , πιπέρι
2 αυγά
1 κουτάκι μπύρα
8 φρυγανιές τριμμένες
Ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το κιμά και τη ντομάτα. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα προσθέτουμε στο κιμά. Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε τα σκόρδα και τα κρεμμύδια. Τα προσθέτουμε στο κιμά και ζυμώνουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε την αποξηραμένη ρίγανη, το αλάτι και τις τριμμένες φρυγανιές. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε μικρά μπιφτέκια. Τα βάζουμε σε ένα ταψί από πάνω βάζουμε τις φέτες ντομάτας. Χτυπάμε στο μπλέντερ τη μουστάρδα με λίγο ελαιόλαδο . Περιχύνουμε το μίγμα πάνω στα μπιφτέκια , τέλος προσθέτουμε τη μπύρα και το κλωναράκι της ρίγανης. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.

Τα μπιφτέκια μπορούμε να τα συνοδέψουμε με πατάτες. Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, τις βάζουμε στο ταψί και ψήνονται μαζί με τα μπιφτέκια.

Πηγή: nostimesyntages.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.