Αν είναι να κοροϊδευόμαστε το κάνω και μόνος μου...... Δηλώσεις Ρομπάϊ (άκου Ρομπάϊ)

Ο ένας (Ρομπάϊ ή αλλιώς ο Βέλγος πρόεδρος της Ε.Ε), δηλώνει την στήριξη του (!!) στην κυβέρνηση και προτρέπει να "συνεχίσουμε τις απαραίτητες, αν και επώδυνες αλλαγές (?)"

Ο άλλος (ΓΑΠ ή αλλιώς ο πρωθυπουργός της Ελλάδος (?), δηλώνει ότι "Η προσπάθεια της Ελλάδας αποδίδει κόπους"

Τώρα γιατί εγώ αισθάνομαι ο μακάκας της υπόθεσης δεν έχω καταλάβει.
Κατά τα άλλα.......

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι συζήτησε με τον Βέλγο αξιωματούχο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τη βόρειο Αφρική, όπου η Ελλάδα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο (όπως έλεγε και ο Χρηστίδης στα κίτρινα γάντια....."τώρα πότε τ'απατε πότε τα συμφωνήσατε")


Επιπλέον έθεσε τον κ. Ρομπάι το θέμα των μεταναστευτικών ροών και του βάρους που έχει επωμιστεί η Ελλάδα, τονίζοντας την ανάγκη να αλλάξει η Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ.»

Παίρνοντας το λόγο, ο πρόεδρος της ΕΕ επανέλαβε ότι η Ένωση βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας ότι οι θυσίες των πολιτών είναι πολύ μεγάλες.

Ο Χέρμαν βαν Ρομπάι έσπευσε πάντως να τονίσει ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής (για έλα κάντο να σε δούμε ρε μεγάλε. Όχι να μιλάς ως Βέλγος, όπου στο Βέλγιο λειτουργούν χωρίς κυβέρνηση εδώ και ένα μήνα και δεν έχει ανοίξει μύτη).

«Το ζητούμενο είναι να υπάρχει προσήλωση στους στόχους και να προχωρήσουν οι καίριες διαρθρωτικές αλλαγές» σημείωσε.(προσήλωση καλέ μου άνθρωπε υπάρχει. Σε τι δεν σου έχουν πει. Γιατί εδώ η μόνη ζέση που έχουν οι βουλευτές είναι στο να βρίσκουν τρόπους να αποφασίζουν για το άσυλο τους και για το πόσο γρήγορα θα παραγραφούν τα αδικήματα τους).
Ο κ. Ρομπάι σημείωσε επίσης ότι οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί η Ελλάδα είναι απαραίτητες και έπρεπε να έχουν προχωρήσει προ πολλού. Έσπευσε μάλιστα να τονίσει ότι δεν πρέπει να στοχοποιείται η Ευρώπη για τα μέτρα που οφείλει τώρα να λάβει η ελληνική κυβέρνηση.(Ειλικρινά σκέφτομαι πως θα μπορέσουν οι κακόμοιροι οι κυβερνώντες να συνεχίσουν να κυβερνούν μετά τις δηλώσεις του Ρόμπα...ϊ, και ανατριχιάζω.).





Άντε και καλή Ανάσταση (αμ να δω και ποιοί από δ'αύτους θα ξεμυτίσουν).

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ??

    http://olympia.gr/2011/01/25/rothschild%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Se olous. Psagmeno to arthro pantos sto allo magazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.