Δυναμική διείσδυση του Loutraki One

Σε διάστημα μόλις 3 ημερών το Loutraki One κατάφερε να γίνει μια εκ των σταθερών συνηθειών για τους αναγνώστες των blogs και για αυτούς που ψάχνουν την "ενημέρωση" τους διαφορετικά.
Τα στοιχεία ανάγνωσης σελίδων είναι εντυπωσιακά -ήδη άνω των 1.500- ενώ οι επισκέπτες προέρχονται αποκλειστικά από την ευρύτερη περιοχή που υποδεικνύει το όνομα.
Σημαντικό στοιχείο είναι και η επισκεψιμότητα των χρηστικών προσθετικών αφού οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δούν τα τελευταία καλύτερα videos του youtube, τις πιο πρόσφατες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, τα πιο επίκαιρα νέα και "gossips" από το star system και να ενημερωθούν για το καιρό, τις εφημερίδες της ημέρας και άλλα που έπονται.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.